Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Estevalmennus 27.12.2018

Torstaina 27.12.2018 kello 16.30-18 järjestetään tallillamme estevalmennus, johon ovat tervetulleita kaikki, eli myös muutkin kuin tallilaiset! Hyppäämme lopuksi n. 100-110 cm rataa, mutta mikäli haluat osallistua eikä ponisi olisi välttämättä täysin yhtä osaava voidaan myös antaa teille mahdollisuus hypätä valmennuksessa, toisin se voi kestää hiukan vähemmän aikaa. Osallistujille kirjoitetaan myös lyhyet valmennuskommentit. Valmennukseen otetaan yhteensä kolme (3) ratsukkoa, jotka otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä eli kannataa olla nopea ja ilmoittautua nyt heti! Ilmoittautumiset tehdään vierakirjaan, kerro vain nimesi sekä hevosesi nimi sekä mahdollinen osoite mihin valmennuskommentti lähetetään. Valmennuskommentit tulevat myös löytymää tältä sivulta myöhemminkin.

Valmennukseen osallistujat 3/3 täynnä!

Woojin-Kodiak

Sisla-Valheen taikuri

Tiana-Impress Me

Woojin sekä Koda hyppäävät 80-90 cm rataa.

Kommentin tulosta ilmoitetaan Sysälään sekä Hopeakauriin tilalle.

Valmennuskommentit

Woojin - Kodiak

Alkuverryttelyt menivät Woojinin sekä Kodiakin osalta oikein näppärästi ja Woojin pääsi alusta asti kunnolla ratsastuksen makuun. Esteet ylittyivät oikein kivasti, vaikka Kodiak välillä olisi vähän innostunut hyppäämään korkeampia... muuten valmennus meni tosi hyvin heidän osalta.

Sisla - Valheen Taikuri

Sisla sekä Valheen Taikuri olivat hyvällä tuulella valmennuksessa. Sisla kävi koko ajan napakkana orille, joka vähän oli huonolla tuulella vaikka yritti sillä vain miellyttää! Valheen Taikuri eteni upeasti lennokkailla askelilla Sislan taitavien ratsastusapujen kanssa. Esteillä etenkin meni erittäin hyvin :).

Tiana - Impress Me

Tämä pari oli vähän eri mieltä että miten valmennus menisi. Tiana oli koko ajan erittäin napakka ja sen kyllä huomasi :). Toisaalta kiivas tamma Impress Me tahtoi kulkea omalla vauhdilla ja alkuunkin oli vähän löysänä. Kerran se jopa nosti laukan kesken alkuraveissa, mutta kun Tiana oli tarpeaksi napakka niin loppuvalmennus menikin ihan kivasti. Esteillä ei onneksi tamma ollut mikään jäätävän vaikea ;).

Kuvat ©AK, Pauliina Kontinen, ransu.kuvat.fi bannerin kuva ©AK, CSS-koodi ©Viimakoura

Hevosten & hoitajien kaapeissa olevat varusteet©Equestrian PRO, Keivitär, Oddpixel, Hemsbury Saddlery, Provando

Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen

 

©2020 Mansikkametsän Ratsutalli - suntuubi.com