Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Yksäri Mansikkametsään?

Pikalinkit

Yksityishevoset   |   Karsinajärjestys   |   Tarhajärjestys   |   Hoitokirja   |   Rehutilaukset   |

Meille Mansikkametsään on mahdollista tuoda yksäri. Yksityishevoset majoittuvat yksityistallissa, 10-paikkaisessa kauniissa rakennuksessa. Jokainen yksityinen hevonen saa itselleen oman tarhan sekä tilavan karsinan. Voit valita hevosen hoidon kolmesta eri hintaluokasta, jotka löytyvät alhaalta. Mikäli et pysty maksamaan karsinavuokraa 2 kuukaudessa (v€si eivät riitä vuokran maksamiseen), yksäri joutuu valitettavasti hakemaan uuden karsinapaikan. Jos yksärin omistaja ei näytä aktiivisuuttaan 1 kuukauteen, joudumme valitettavasti poistamaan hänet ja hevosensa tallista. Yksärin hoitaminen tapahtuu kirjoittamalla hoitotarinoita sinun ja hevosesi päivästä Hoitokirjaan. Hoitotarinasta (tai piirroksesta) saa palkkaa virtuaalieuroina (v€), ja rahoillasi voit vaikka ostaa tavaroita itsellesi tai hevosellesi tallikaupoistamme Hemsbury Saddlerysta, Kreivittären Varusteliikkeestä, Equestrian PROsta, Oddpixelistä tai Provando Shopista, maksaa kisa- tai tapahtumamaksuja, eläinlääkärikuluja yms.

Eläinläärimme Koivuniemen klinikka hoitaa yksityishevosia niin perustarkastuksien osalta että akuuteissa tilanteissa.

Meillä on myös rehukauppa, Frozen Rose, joka valmistaa nelijalkaisillemme rehut. Omistajien on ostettava itse hevoselleen rehut. Rehukaupan tilaukset tehdään tänne, ei rehukaupan sivuille suoraan!

Hinnasto

Karsinapaikka 10v€/kk (sis. karsinapaikan tallista ja tarhaamisen)

Puolihoito 20v€/kk (sis. karsinapaikan, tarhauksen, ruokinnan, tarhan ja karsinan päivittäisen siivoamiset sekä mahdolliset loimitukset)

Täyshoito 35v€/kk (sis. karsinapaikan, tarhauksen, ruokinnan, tarhan ja karsinan päivittäisen siivoamisen, mahdolliset loimitukset, liikutuksen päivittäin omistajan halutessa (talutus tai kävelytyskone) sekä mahdollinen hevosen harjaus)

Pelkässä karsinapaikassa joudut siis ruokkimaan, loimittamaan, harjaamaan, siivoamaan karsinan ja tarhan sekä liikuttamaan hevosesi itse.

 

Miten tuon yksärin? Ensin varmista, että karsinapaikkoja on vapaana (tällä hetkellä vapaita paikkoja 5 kpl ). Sen jälkeen ilmoita vieraskirjassa, että olet tuomassa meille yksäriä ja samassa viestissä ilmoita ainakin nämä tiedot hevosesta: nimi, lempinimi, rotu, sukupuoli, ikä, säkäkorkeus, koulutustaso (esim ko VaB, re 70 cm),otatko hevosellesi hoitajaa sekä kuvat hevosestasi linkittämällä ne (esim https://annikan.galleria.fi/kuvat/VK/TARHASSA+JA+LAITUMELLA/PONIT/abc001e.jpg, https://annikan.galleria.fi/kuvat/VK/TARHASSA+JA+LAITUMELLA/PONIT/abc001i.JPG yms.). Muut tiedot vapaavalintaisia kerrottavia. Voit ottaa vaikka halutessasi mallia tuntitallin hevosten tiedoista. Omistajat saavat hoitosuhteen alkamisen palkkioksi kaappiinsa 200v€. 

HUOM! Kun olet saanut hakemuksen tehtyä käythän rekisteröitymässä foorumille!

HUOM! Vain 2 yksäriä/hahmo alkuun. Mikäli paikkoja on vapaana vielä seuraavan kahden  kuukauden ajan, saa hahmo tuoda kolmannen yksärin.

 

Odotamme innolla hakemustasi! ;)

Kuvat ©AK, Pauliina Kontinen, ransu.kuvat.fi bannerin kuva ©AK, CSS-koodi ©Viimakoura

Hevosten & hoitajien kaapeissa olevat varusteet©Equestrian PRO, Keivitär, Oddpixel, Hemsbury Saddlery, Provando

Tämä on virtuaalitalli/virtuaalihevonen

 

©2020 Mansikkametsän Ratsutalli - suntuubi.com